Schilderes van licht en sfeer, van verhalende portretten, van landschappen vol stilte, rust en ruimte, waar de toeschouwer in wil dwalen.

Geboren te 's-Hertogenbosch, afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming te Tilburg als 1e-graads tekenleraar. Dit was nog een traditionele opleiding, gebaseerd op waarneming, vakmanschap en figuratie.

Haar inspiratie haalt zij uit de wereld direct om haar heen: mensen, landschappen, dieren, maar vaker uit een klein onderdeel daarvan: een bepaalde kleurencombinatie, een klein onderdeeltje van een krantenfoto, de combinatie van donkere en lichte vlekken in een landschap, een dichtregel, alles kan het begin zijn van een nieuw schilderij, "als het mij maar boeit en me aanzet er mijn eigen interpretatie aan te geven". Sfeer. compositie en kleur zijn hierbij erg belangrijk; bijna altijd is de voorstelling hieraan ondergeschikt of simpel de drager ervan.

Zij schildert in olieverf, een techniek die haar voorkeur heeft vanwege de prachtige, sprankelende kleuren en de lange droogtijd, wat de mogelijkheid geeft om kleuren subtiel in elkaar te laten vervloeien. Het boeit haar daarbij om met tastbare verf ontastbaar licht weer te geven.